Cine îi claxonează pe biciclişti e un ghiolban prostNegrita – Radio Conga

Michael Jackson – Human Nature

Uncategorized @ 26 June 2009

10 Responses to Michael Jackson – Human Nature

 1. Fan Sarmale Says:

  Intelectuali, uniti-va si ziceti-va parerea la asta:
  http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=281&cmd=articol&id=10947

  hai, textierule, apara reduta ca ai fost si tu dilemist :-)

 2. textier Says:

  Un adevarat dilematic nu se grabeste sa dea verdicte, ci penduleaza intre teze. E drept, SV isi moduleaza indeajuns radicalismul; totusi putea sa mai astepte sa treaca macar 40 de zile… Remarca, draga fan sarmalist, ca si eu, alegind un anumit cintec, de o anumita valoare (si fara anumite zbintuieli scenice), am propus sa ne amintim de ce e mai bun si mai pur din MJ.

 3. fLoreign Says:

  Sunt surprins de faptul ca pe ruta Comanescu-textier-Dilema Veche si retur, am fost indemnat sa mai ascult niste MJ. Recunosc, acum cateva zile am tras din nou cu ochiul/urechea pe net spre piesa aia a lui Zappa despre MJ, nu se poate sa n-o stiti. Mi-era lene sa caut CD-ul pe raft.

 4. cristina dorela Says:

  multumesc din suflet .este dupa mine cea mai buna melodie. pacat ca eu personal am auzit-o doar acum, dupa moartea lui MICHAEL.nu prea a fost difuzata Acum ma uit la ceremonia de comemorare si chiar nu inteleg WHY……?

 5. textier Says:

  fLoreign: am descoperit pamfletul lui FZ la adresa lui MJ: e o parodie (de tip vodevil) a propriului cintec din anii ‘70 Tell Me You Love Me (o critica a star-systemului f. adaptabila la cazul MJ). M-as fi mirat ca FZ sa destineze unei compozitii atit de elaborate un scop polemic (marunt in fond). Nu stiu sa+ti spun acum, dar cred ca, de+a lungul deceniilor, FZ le-a mai dedicat si altor glorii de moment acest cintec, cu adaptarile de rigoare.
  E, pastrind proportiile, ceea ce am facut si eu cu Sarmalele in 2004, cind am adaptat vechiul cintec “Nicu Ceausescu presedinte” in “Adrian Minune presedinte” (cu tinta pe Adrian Nastase); si, mai nou, tizul nostru comun Chilian, care si-a parodiat hitul “10″ in actiunea anti-Ridzi.

 6. fLoreign Says:

  Buna observatie, scopul nu justifica un astfel de efort creativ, trebuia sa fi fost o compozitie anterioara.
  O punere a albumului FZ “Broadway The Hard Way” in contextul mai larg al “crap detection” se afla aici: http://www.uark.edu/depts/comminfo/www/zappa.html , desi am niste obiectii fata de “ego inflation” mentionata acolo, trebuie ca acolo se intampla ceva mai subtil. Da, si numai albumul acesta contine o gramada de pamflete, plus mobilizarea publicului la vot.

  Motivul pt care anterior nu am dat mai multe detalii este ca imaginea asociata pe Youtube cu piesa nu e prea reusita, si oricum n-ar fi cazut bine in contextul dat.

 7. textier Says:

  Dupa ce am vazut grupajul de pe HotNews cu coveruri MJ, m-am gindit sa fac un grupaj cu pamflete MJ. Ma gindisem sa pun linga FZ cintecul Zob-ilor, Michael Jackson is Dead: s-a lansat pe disc in 98-99, dar eu il stiu din concert de mai de mult. La vremea resp. m-a distrat si m-a satisfacut ideologic. Aseara cind l-am revizitat pe YouTube mi s+a parut deplasat, la fel ca si poza cu nasurile. Sa-l lasam sa RIP…

 8. pisicainele Says:

  textier: Nu e vina lor ca acum pare deplasat. De altfel, in interviul recent de pe hotnews (http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-5931343-zob-despre-noul-album-trateaza-subiecte-gen-jenna-jameson-meditatia-transcedentala-asupra-posibilitatii-trai-precum-cosmo-kramer-sau-gasi-fete-frumoase-carciumi.htm) Mosu raspunde elegant si decent unei intrebari ignorante despre o “eventuala piesa in memoria lui michael jackson” cu “singura noastra piesa despre Michael Jackson nu ar fi adecvata momentului”.

 9. monica teodora Says:

  nu exista cuvinte de descris acest geniu al muzici!!!!!!!111111111111

 10. Andaraman Says:

  Kalimera sas eiste iperoxoi kai esouriatxume pou iparxete kai mas dinete xara se tetoious kairous pou uparxei oikonomikh krish makari na ton kerdisw 8a xaroun kai 4 paidia an to doun giati den pisteuoun se diagwnismous

Leave a Reply