Post festum sarmalistBucate de porc, identitate de boier

Sub genericul "Moment poetic"…

arhivă, moment poetic @ 11 December 2007

… vă trimit la ultima postare din Florilegiu. E o poezie din volumul de acum 10 ani, Ana are mere, care, după vreo săptămînă, a adunat mai multe vizualizări decît mă aşteptam.
Bănuiesc eu de ce…
dar nu sînt tocmai sigur…
deşi…

4 Responses to Sub genericul "Moment poetic"…

 1. m. vklvsk Says:

  sint multe vizualizari pt ca-s bune poeziile, Florin. (io am intrat deja de vreo 10 ori, in asteptarea urmatorului poem:).)

 2. Zaza Says:

  Of, ana are mere…;)

 3. Anonymous Says:

  http://concurs.nuntapeneve.ro/start.php?page=50
  votati cea mai frumoasa pereche, elena si mihai…ma enerveaza ca prima pereche (cea mai urata!!!!!!!!!!!) au cele mai multe voturi, pt ca s-au cunoscut pe un forum si ii voteaza lumea de acolo!!! faceti dreptate…:-s

 4. textier Says:

  @m.vklvsk: multm., sefu, o sa-ti dau de veste cind mai postez (ma bucur ca nu-mi porti ranchiuna dupa ce te-am incurcat cu ancheta… inca o data sorry)
  @zaza: da, “ana are mere” e volumul meu de debut “solo” (mai debutasem intr-o antologie cu 2 ani in urma, in ‘95). urmatorul vol. (in preg.) as vrea sa-l numesc “gina are pere” – asa, de maturitate… dar e doar o idee.
  @anonim: adica le treci numele dansatorilor si pe al tau nu? de unde stiu ca nu esti tu elena sau mihai? apropo de urit si frumos: cum e ceea ce faci tu aici?

Leave a Reply