Propunere de caricatură cu papa BenedictOverheard la mine-n birou

Mona Muscă, hai să-ţi facem blog!

Uncategorized @ 21 September 2006


(c) Vidu

De obicei aştept două-trei săptămîni pînă îmi postez “pungile de plastic” din B-24-FUN. De data asta urgenţa e prea mare, aşa că linkuiesc aici articolul în care o invit pe “cea mai iubită profă de română” să părăsească politica şi să revină în societatea civilă.

http://www.b24fun.ro/index.php?shift=1&a=691&t=7

Articolul de azi continuă şi dezvoltă o postare mai veche, “Mona mea“.
Şi – cum adevărata societate civilă nu e cea a bursierilor de carieră, fiţoşii aceia exclusivişti şi mizantropi care i-au făcut civismului o faimă echivalentă cu cea a activismului PCR – plusez şi o invit pe doamna profesoară la noi, în blogosferă: acolo unde transparenţa şi democraţia sînt la ele acasă.
Ăsta al Monei Muscă ar fi un blog de dezbateri socio-polito-culturale, evident. S-ar putea numi (propun eu) “Mona noastră”.
Hei, care o s-o pui pe Mona în blogroll?

2 Responses to Mona Muscă, hai să-ţi facem blog!

  1. Clitemnestra Says:

    O sa fiu prima care-si da cu parerea: as adauga-o. Si nu in blogroll, ci in ceea ce se numeste pe blogul meu “Categorie speciala”. Adica opusul celei numite “Cutia milei”. Oameni speciali, care pot gresi, dar nu stau cu lama pe vene si nici nu-si plang zilele. Se ridica si merg naibii mai departe, pentru ca au ceva de spus. In ciuda unora care vor sange musai.

  2. zoso Says:

    …blog si mormant politic

Leave a Reply